Om os

Hvem er vi?

Bag firmanavnet står vi, John Poulsen og Mads Kjeldgaard.
​Vi har arbejdet sammen, siden vi startede på maleruddannelsen i 2011, og sidenhen som ansatte i samme firma.

Vi kommer fra henholdsvis Hjallerup og Vadum, og det er i høj grad vores nordjyske opvækst og fælles arbejdsindstilling, der danner værdigrundlaget for virksomheden – overblik, effektivitet og præcision.

Vores lærepladser har givet os faglige færdigheder, som ved svendeprøven udmærkede sig i en bronzemedalje. Også i udlandet har vi hentet værdifulde erfaringer ind i virksomheden. Det skete gennem et halvt års udlandssemester i New Zealand, som bød på renoveringsopgaver efter en række store jordskælv. Grundet vores erfaringsrige uddannelsesforløb kom vi godt fra start i branchen, og vi har i vores tid som malere mødt og løst alle de udfordringer, som faget byder på.

Det roder, støver og larmer, når vi går i gang, men du kan være sikker på, at alt står knivskarpt, når vi er færdige med opgaven.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 28 96 64 52
(+45) 28 88 69 36