Tapet- eller filtopsætning

Tapetsering udføres med et knivskarpt resultat for øje

Kunne du tænke dig at få opsat tapet på dine vægge, og leder du I den forbindelse efter et professionelt malerfirma, der har stor erfaring inden for tapetsering, og som kan sikre dig et flot resultat? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos malerfirmaet poulsen & kjeldgaard har vi over 20 års erfaring inden for opsætning af tapet, som vi både udfører for privatpersoner og erhvervskunder I nørresundby, aalborg og I hele det øvrige nordjylland. Skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for professionel hjælp til tapetsering?

Der kan være mange gode grunde til at få professionel hjælp til tapetopsætning, selvom det er noget, som mange begiver sig ud I selv. Først og fremmest har vi den nødvendige erfaring og ekspertise, der skal sikre, at du får et flot og langtidsholdbart resultat, hvor der ikke er nogen synlige baner mellem tapeterne, og hvor der er pæne afslutninger omkring hjørner.

Vi har de rette teknikker og fremgangsmåder, og vi sætter en stor ære I at levere et flot resultat. Vi er fagnørder helt ind til benet, og du kan derfor være helt sikker på, at resultatet fremstår knivskarpt, når vi er færdige.

Din tryghed og tillid er vigtig for os, og derfor bruger vi også gerne den nødvendige tid på kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får det ønskede resultat. Uanset om opgaven omhandler tapetsering, spartling af væg eller andre former for malerarbejde.

Kontakt os og få en pris på opsætning af tapet

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores tapetsering, som vi kan udføre på alle vægge, uanset om der er tale om glatte vægge, skråvægge eller vægge der stiller særlige krav til vores kundskaber. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 28 96 64 52
(+45) 28 88 69 36