Spartling af væg og loft udføres med over 20 års erfaring

Inden du skal have malet eller tapetseret dine vægge, så kan det i de fleste tilfælde være nødvendigt med en grundig spartling af væg, og det kan vi hos Malerfirmaet Poulsen & Kjeldgaard selvfølgelig også hjælpe dig med.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for blandt andet spartling af vægge og lofter, som vi både udfører for privatpersoner og erhvervskunder i Aalborg, Nørresundby og i resten af Nordjylland. 

Grundig fuldspartling af vægge og lofter

Vi tilbyder blandt andet fuldspartling af vægge og lofter, således at du opnår en glat og flot finish på dit projekt. Korrekt spartling af væg og loft spiller en vigtig rolle i forhold til det færdige resultat, og det kan derfor godt betale sig at få udført spartelarbejdet af et erfarent malerfirma.

Din tillid og tryghed er altafgørende for os

Det er utroligt vigtigt for os, at du har tillid til vores kompetencer, og at du er tryg ved at lade os stå for dit arbejde i forbindelse med spartling af væg eller loft. Derfor gør vi meget ud af at sikre os, at du får grundig rådgivning og vejledning, inden vi går i gang, så du er oplyst omkring processen, og så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige løsning.

Der kan godt både rode og støve, når vi går i gang med dit arbejde, men du kan altid være sikker på, at resultatet er knivskarpt, når vi er færdige, og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os selv efterfølgende.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på spartling af væg

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på spartling af gipsvæg eller en anden type væg, så er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores spartelarbejde, uanset om vi skal udføre spartling af gipsvægge eller nogle andre typer vægge.

Følg med på Facebook ⮯

Her kan du kontakte os

Bag firmanavnet står vi, John Poulsen og Mads Kjeldgaard. Vi har arbejdet sammen, siden vi startede på maleruddannelsen i 2011, og sidenhen som ansatte i samme firma.

Faste priser

Styr på detaljerne

Ansvarlig og overholder aftaler

Skriv til os på: poulsen.kjeldgaard@gmail.com

Eller ring på telefon: 28 88 69 36 / 28 96 64 52

facebook-circular-logo

Stil dine spørgsmål her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Poulsen & Kjeldgaard I/S

CVR: 41449837

Blåkildevej 103B, 4. 2.,
​9220 Aalborg Øst